Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurtları

Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Keçiören ilçesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklama olanağı sunuyor. Açık büfe kahvaltı olanağının bulunduğu yurt işletmesinde öğünler için yemekler de bulunuyor.

Öğrenci Yurtları

Öğrencilerin güvenli bir şekilde konaklamaları için tüm tedbirlerin alındığı yurt işletmesinde güvenlik kameraları kesintisiz bir şekilde hizmet sunuyor. Yine yurt işletmesinde kesintisiz bir şekilde hizmet sunan güvenlik görevlisi de bulunuyor. Ayrıca elektrik ve su kesintilerinde kullanılmak üzere yurt işletmesinde gerekli tedbirler de alınmış bulunuyor.

Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Olanakları bakımından zengin seçenekler sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurdu, odalarda TV hizmeti de sunmaktadır. Yine odalarında banyo ve tuvalet bulunan yurt işletmesinde 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz sıcak su olanağı da bulunmaktadır. Ayrıca öğrenciler için huzurlu bir ortamda ders çalışabilecekleri etüt salonları da yurt işletmesinde mevcuttur.

Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurtları

Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Öğrencilere özel giysi dolabı
  • Öğrencilerin kullanmaları için kitaplık
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Tek kişilik ortopedik özelliğe sahip baza yatak
  • Oda içerisinde tuvalet ve banyo
  • Periyodik oda ve genel yaşam alanlarının temizliği

Yeni Dünya Vakfı Keçiören Kız Öğrenci Yurdu; Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’ne hizmet sunmaktadır.