Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Manisa merkezde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurdu, açık terası bulunan bir yurt işletmesidir. Özellikle ferah bir ortamda konaklama hizmeti sunmak konusunda iddialı bir konumda yer alan yurt işletmesinin aynı zamanda profesyonel düzeyde konaklama hizmetini sunduğunu söyleyebiliriz.

Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurtları

7/24 güvenlik kameralarının aktif olarak bulunduğu Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurdu, aynı zamanda öğrencilerin giriş ve çıkışlarını sürekli olarak kontrol etmektedir. Yine yurt işletmesinde güvenlik amaçlı olarak kesintisiz bir şekilde özel güvenlik görevlisinin hizmet sunduğunu ifade etmek mümkün olmaktadır.

Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

7/24 kesintisiz internet imkanının bulunduğu öğrenci yurtları arasında yer alan Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurdu, aynı zamanda odalarda TV de bulunduruyor. Açık teras alanı bulunan yurt işletmesinin yine öğrencilere açık büfe kahvaltı olanağını da sunabildiği biliniyor. Elbette ki yurt işletmesinde kaliteli bir şekilde konaklama hizmetinin sunulduğu da biliniyor.

Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özelikleri

  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Manisa Akasya Özel Erkek Öğrenci Yurdu Manisa Celâl Bayar Üniversitesine hitap ediyor.