Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurtları

Ankara’da konforlu öğrenci yurtları arasında yer alan Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurdu, profesyonel bir şekilde hizmet sunmaktadır. Ankara Çankaya ilçesinde bulunan yurt binasının spor salonu da bulunmaktadır. Bununla birlikte yurt binasında 24 saat güvenlik görevlisi bulunmakla birlikte güvenlik kameraları da aktif bir şekilde kullanılmaktadır.

 öğrenci yurtları

7 gün 24 saat süreyle kesintisiz sıcak su olanağının bulunduğu Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurdunda aynı zamanda olası su kesintilerine karşı da su deposu bulunmaktadır. Yine yurt binasında elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere jeneratör cihazı da mevcuttur. Bununla birlikte yurtta açık büfe kahvaltı ve öğün yemekleri de bulunmaktadır.

Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Öğrencilere alternatifi bol seçenekler sunmak konusunda iddialı olan Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurtları, olası yangın durumlarında kullanılmak üzere yangın alarm sistemi ve duman dedektörüne sahiptir. Yine kız öğrenci yurdunun sosyal olanakları bakımından da oldukça iddialı olduklarını söyleyebiliriz. Yine yurt binasında öğrenciler için etüt odaları da bulunmaktadır. Ayrıca öğrencilerin kullanımı için yurt binasında kesintisiz internet olanağı da bulunmaktadır.

 öğrenci yurtları

Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Kitaplık
  • masa ve sandalye
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Oda içerisinde bulunan temiz bir tuvalet ve banyo
  • Öğrencilerin kullanımı için sınırsız internet
  • Haftanın belirli günleri detaylı oda ve ortak kullanım alanı temizliği

Ankara Fırat Kız Öğrenci Yurdu; Gazi Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, TED Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’ne hitap etmektedir.