Afyon Üniyurt Erkek Öğrenci Yurtları

Afyon Üniyurt Erkek Öğrenci Yurtları

Sorunsuz ve güvenli bir konaklama olanağı sunan erkek öğrenci yurtları arasında yer alan Afyon Üniyurt Erkek Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklama hizmeti sunuyor. Öğrencilerin güvenli bir şekilde konaklamasına önem veren yurt işletmesinin tüm önlemleri aldığı da biliniyor. Yurt işletmesinde güvenli kameraları ve güvenlik görevlisi 7 gün 24 saat süreyle hizmet sunuyor.

öğrenci yurtları

Yurt işletmesinin yangın durumunda öğrencilerin tahliye edilmesini mümkün kılan yangın merdivenine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yine yurt işletmesinin yangın alarm sistemine de sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bununla birlikte yurt işletmesinde olası elektrik kesintilerine karşı kullanılmak üzere jeneratör de bulunmaktadır. Ayrıca su kesintilerinde kullanılmak üzere yurt binasında su deposu da bulunmaktadır.

Afyon Üniyurt Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Oldukça geniş bir yelpazede olanaklara sahip olan öğrenci yurtları arasında yer alan Afyon Üniyurt Erkek Öğrenci Yurdu, öğrenciler için oldukça avantajlı hizmetleri sunuyor. Bu kapsamda çalışma odaları ve etüt salonları da yurt binasında yer alıyor. Ayrıca yurt işletmesinde her odada tuvalet ve banyo da bulunuyor. 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz sıcak su olanağının bulunduğu yurt binasında kesintisiz internette mevcut.

öğrenci yurtları

Afyon Üniyurt Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Kitaplık
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Tek kişilik ortopedik özelliğe sahip yatak
  • Oda içerisinde banyo ve tuvalet
  • Odaların ve genel yaşam alanlarının periyodik temizliği

Afyon Üniyurt Erkek Öğrenci Yurdu Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve  Afyon Kocatepe Üniversitesi’ne hitap etmektedir.