Adıyaman Seçkin Kız Öğrenci Yurtları

Adıyaman Seçkin Kız Öğrenci Yurtları

Adıyaman kentinin Gölbaşı ilçesinde yer alan Seçkin Kız Öğrenci Yurdu, konforlu öğrenci yurtları arasında yer alıyor. Gölbaşı Meslek Yüksekokuluna oldukça yakın konumunda bulunan yurt binasının etkili bir konaklama hizmeti sunduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 5 katlı bir binaya sahip olan yurdun, donanım olarak da yeterli seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

 öğrenci yurtları

 Adıyaman Seçkin Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Öğrencilere konforlu bir konaklama olanağı sunmak konusunda iddialı olan Seçkin Kız Öğrenci yurdu, pek çok önemli imkanı misafirlerine sunmaktadır. 1 kişilik odaların yanı sıra 2 ve 3’er kişilik odalar da yurt binasında mevcuttur. Ayrıca talebe göre odalardaki öğrenci sayısının 4 ve 5’er kişilik oluşturulması da mümkün olmaktadır. Güvenlik konusunda gerekli tedbirlerin alındığı yurt binasında 7 gün 24 saat güvenlik kameraları bulunmaktadır. Yine olası elektrik ve su kesintilerine karşı da gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

Yangın durumunda öğrencilerin kolay bir şekilde tahliyesini sağlayacak, yangın merdiveniyle birlikte yangın alarm sistemi de yurt binasında mevcuttur. Yine öğrencilerin huzurlu bir şekilde ders çalışabilecekleri etüt salonu da yurt binasında bulunmaktadır. Bununla birlikte yurt binasında öğrenciler için sınırsız kablosuz internet olağanı da bulunmaktadır.

Adıyaman Seçkin  öğrenci yurtları

Adıyaman Seçkin Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Giyinme dolabı
  • 7/24 sıcak su
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • LCD TV
  • Tek kişilik ortopedik yatak
  • Odaların ve genel yaşam alanlarının periyodik temizliği

Adıyaman Seçkin Kız Öğrenci Yurdu Gölbaşı Meslek Yüksekokuluna oldukça yakın bir konumda bulunmaktadır.