Adana Yazıcıoğlu Kız Öğrenci Yurtları

Yazıcıoğlu Kız Öğrenci Yurtları

68 kişilik kapasitesi bulunan Adana Yazıcıoğlu Kız Öğrenci Yurtları, Adana kent merkezinde yer almaktadır. Öğrencilere özel 1 kişilik ve 2 kişilik odaların bulunduğu yurt binasında 3 ve 4 kişilik odalar da yer almaktadır. Toplam 6 katlı yurt binasının 4 katı öğrencilerin konaklaması için ayrılmıştır. Diğer bölümlerde ise sosyal alanlar ve genel yaşam alanları bulunmaktadır.

Öğrenci Yurtları

Üniversite öğrencilerinin yanı sıra hemşire, öğretmen ve mezunlara da hizmet sunan yurt binasının konforlu bir konaklama hizmeti sunduğunu söyleyebiliriz. Güvenlik konusunda oldukça iddialı olan öğrenci yurdu işletmesinin, tüm odalarının cephesi açıktır. 7 gün 24 saat kesintisiz bir güvenlik hizmetinin bulunduğu yurt binasında asansör de bulunmaktadır. Her odada misafirlerin kullanıma sunulan klimalar bulunmaktadır.

Yazıcıoğlu Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Konforlu bir konaklama hizmetinin adresi konumunda yer alan Adana Yazıcıoğlu Kız Öğrenci Yurtları, öğrencileri için kuaför hizmeti de sunmaktadır. Öğrencilerin spor yapabilecekleri spor salonu yine yurt binasında yer almaktadır. Otobüs duraklarına yakın bir konumda bulunan yurt binasının, ulaşım olanağı bakımından da etkili olanakları sunduğunu söyleyebiliriz. Kesintisiz ve sınırsız internet olanağının bulunduğu yurt binasında kesintisiz sıcak su olanağı da bulunmaktadır.

Yazıcıoğlu Öğrenci Yurtları

Yazıcıoğlu Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Tek kişilik ortopedik baza
  • Öğrencilere özel masa ve sandalye
  • Etüt odaları
  • Her odada klima
  • Kesintisiz ve sınırsız internet
  • Çamaşır yıkama ve ütü hizmeti

Adana Yazıcıoğlu Kız Yurdu, Çağ üniversitesine sadece 100 metre mesafede yer almaktadır. Çukurova Üniversitesine ise ortalama 15 dakika mesafede yer almaktadır.