Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurtları

Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurtları

7/24 özel güvenlik görevlisinin bulunduğu Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurtları, aynı zamanda huzurlu bir ortamda konaklama olanağı sunabiliyor. Özellikle güvenlik konusunda etkili bir hizmetin adresi konumunda yer alan yurt işletmesinin 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik kameralarını aktif olarak kullandığı bilinmektedir.

Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurtları

Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurdu, tam anlamıyla güvenli bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu durumun doğal sonucu olarak ise yurt işletmesinde güvenlik amaçlı olarak gerekli tedbirlerin alındığını ifade etmek mümkün oluyor. Özellikle olası su ve elektrik kesintileriyle yangın riskine karşı yurt işletmesinde gerekli tedbirlerin aldığını ifade etmek mümkün oluyor.

Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Odalarda lavabo ve banyo bulunan Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurtları, aynı zamanda kesintisiz olarak sıcak su da öğrencilere sunuyor. Elbette ki yurt işletmesinde öğrenciler için kesintisiz olarak sıcak su olanağının da sunulduğunu söylemek mümkün oluyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde hem spor salonu hem de özel etüt salonları hem de sosyal yaşam alanları da bulunuyor.

Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurtları

Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Odalarda TV ve sosyal yaşam alanları
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Açık büfe kahvaltı ve kesintisiz sıcak su
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

Kütahya Seçkin VİP Erkek Öğrenci Yurdu Kütahya Dumlupınar Üniversitesine hitap etmektedir.