Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli İzmit bölgesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurdu, ferah bir ortamda konaklama olanağı sunuyor. Profesyonel düzeyde konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurdunun, ulaşım konusunda da ideal bir hizmeti sunduğunu ifade edebiliriz.

Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurdu, öğrencilerin giriş ve çıkışları sırasında gerekli kontrolleri yapıyor. 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik hizmeti sunan öğrenci yurdunun tam anlamıyla güvenli bir konaklama olanağı sunduğu biliniyor. Yine yurt işletmesinde 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik kameraları da hizmet sunuyor. Ayrıca yurt işletmesinin yangın riskin karşı gerekli tedbirleri aldığını ifade edebiliriz.

Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Yangın merdiveni bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklamanın da adresi konumunda yer alıyor. Odalarda banyo ve wc bulunan yurt işletmesinin aynı zamanda odalarda TV hizmeti sunduğu da biliniyor.

Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Kocaeli Bekirpaşa Erkek Öğrenci Yurdu Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesine hitap etmektedir.