Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli kentinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurdu, tam anlamıyla konforlu bir şekilde hizmet sunuyor. Her zaman güvenliğe özel önem veren yurt işletmesinin profesyonel düzeyde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer aldığı biliniyor. Ayrıca yurt işletmesinin ulaşım konusunda da iddialı bir konumunda yer aldığı da biliniyor.

Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurdu öğrencilerin giriş ve çıkışlarını sürekli olarak kontrollü olarak yapıyor. Ayrıca yurt işletmesinde 7/24 hizmet sunan özel güvenlik görevlisinin de bulunduğu biliniyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde özel güvenlik kameralarının da 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak hizmet sunduğunu ifade etmek de mümkün oluyor.

Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Profesyonel düzeyde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurdu, aynı zamanda güvenli bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkıyor. Öğrencilere kesintisiz olarak sıcak su olanağı sunan öğrenci yurdunun yine öğrenciler için kesintisiz olarak internet sunduğu da biliniyor.

Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve sosyal yaşam alanları
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Kocaeli Bulvar Özel Erkek Öğrenci Yurdu Kocaeli Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesine hizmet sunuyor.