Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurtları

Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurtları

7/24 özel güvenlik görevlisinin bulunduğu öğrenci yurtları arasında bulunan Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurdu, Kayseri Talas bölgesinde hizmet sunmaktadır. Yurt işletmesinin güvenlik noktasında gerekli tüm tedbirleri aldığı da biliniyor. Üstelik yurt işletmesinde hem giriş ve çıkışlar kontrol atlında yapılıyor hem de güvenlik kameraları sürekli olarak aktif olarak bulunduruluyor.

Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurtları

Ulaşım konusunda önemli avantajlar sunabilen Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurdu, aynı zamanda huzurlu bir konaklamanın da adresi konumunda yer alıyor. Olası elektrik kesintilerine karşı jeneratör cihazı bulunan yurt işletmesinde olası su kesintilerine karşı da yedek su deposu mevcut bulunuyor.

Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Açık büfe kahvaltı imkanına sahip olan öğrenci yurtları arasında yer alan Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurdu, aynı zamanda öğün yemeklerini de bulunduruyor. Ayrıca yurt işletmesinde odalar da banyo ve tuvalet de bulunduğu gibi sıcak su olanağının da 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak sunulduğu da biliniyor.

Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurtları

Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Kayseri Ülkem Erkek Öğrenci Yurdu, Abdullah Gül Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesine hitap ediyor.