Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Yurtları

Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Yurtları

Güvenli bir şekilde konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurtları arasında bulunan Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Residence, aynı zamanda konforlu bir konaklama imkanına sahiptir. Ulaşım konusunda etkili bir şekilde hizmet sunan öğrenci yurdunun Kayseri kent merkezinde bulunduğu bilinmektedir.

Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Yurtları

Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Residence, olası yangın riskine karşı gerekli tedbirlerin alındığı bir yurt işletmesidir. Yine yurt bünyesinde elektrik ve su kesintisi için de gerekli tedbirler alınmış durumdadır. Bununla birlikte yurt işletmesinin olası yangın riskine karşı hem yangın merdiveni hem de yangın alarm sistemi bulundurduğu da bilinmektedir.

Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Özel güvenlik görevlisinin kesintisiz olarak bulunduğu öğrenci yurtları arasında yer alan Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Residence tam anlamıyla nitelikli bir hizmetin adresi konumundadır. Odalarda mutfak bulunan öğrenci yurdunun aynı zamanda açık büfe kahvaltı olanağı sunduğunu söyleyebiliriz.

Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Yurtları

Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Residence Özellikleri

  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Kayseri Prestij Suite Kız Öğrenci Residence, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesine hitap etmektedir.