İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurtları

Otopark hizmeti bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda güvenli bir konaklama olanağı sunabiliyor. Son derece konforlu bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkan İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda huzurlu ve ferah bir ortamda konaklama olanağı sunabiliyor.

İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurdu güvenlik konusuna özel önem gösteriyor. Bu kapsamda yut işletmesinde hem özel güvenlik görevlisi hem de güvenlik kameraları kesintisiz olarak hizmet sunuyor. Yine yurt işletmesinde su kesintilerine karşı da gerekli tedbirler alınmış bulunuyor. Yine yurt bünyesinde jeneratör cihazı da bulunuyor.

İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

7/24 sıcak su olanağı bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda odalarda banyo ile tuvalet de bulunduruyor. 7/24 kesintisiz bir şekilde internet hizmeti sunan yurt işletmesinde ayrıca öğrenciler için özel sosyal yaşam alanları da bulunuyor.

İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İzmir Kılıçoğlu Özel Kız Öğrenci Yurdu, Yaşar Üniversitesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesine hitap etmektedir.