Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurtları

Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurtları

Güvenli öğrenci yurtları arasında yer alan Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda konforlu bir konaklama olanağı da vaat ediyor. Öğrencilerin güvenliği için öğrenci yurdunun giriş ve çıkışları sürekli olarak kontrol ediliyor. Yine güvenlik kameralarının da kesintisiz olarak hizmet sunduğu biliniyor.

Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurtları

7/24 özel güvenlik görevlisinin bulunduğu Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurdu, olası yangın riskine karşı da yangın merdiveni bulunduruyor. Ayrıca yurt işletmesinde su kesintilerinde kullanılmak üzere yedek su deposu bulunmaktadır. Yine yurt işletmesinde elektrik kesintileri için de jeneratör cihazı da mevcut durumdadır.

Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Odalarda mini buzdolabı bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurdu, odalarda TV olanağına da sahiptir. Yurt işletmesinde açık büfe kahvaltı olanağıyla birlikte öğün yemekleri de veriliyor. Kablosuz internet olanağının bulunduğu yurt işletmesinde kesintisiz olarak sıcak su olanağı da bulunuyor. Yine yurt işletmesinde sosyal yaşam alanları da bulunmaktadır.

Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurtları

Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Mutlusoy Özel Kız Öğrenci Yurdu, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesine hitap etmektedir.