İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurtları

7/24 özel güvenlik görevlisinin hizmet sunduğu öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda konforlu bir konaklama olanağı sunabiliyor. Güvenlik maksatlı giriş ve çıkışların kontrollü olarak yapıldığı yurt işletmesinde aynı zamanda 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik hizmeti de bulunmaktadır.

İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurtları

Güvenlik kameralarının kesintisiz olarak hizmet sunduğu İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda su ve elektrik kesintisi için de gerekli tedbirleri almış bulunuyor. Bu kapsamda hem yedek su deposu hem de jeneratör cihazı yurt işletmesinde mevcut bulunuyor. Ayrıca yurt işletmesinde yangın riskine karşı da gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Açık terası bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurdu, spor salonu da bulunduruyor. Ayrıca öğrenciler için açık büfe kahvaltı olanağını sunabilen yurt işletmesinin tam anlamıyla profesyonel bir konaklama olanağını sunabildiğini söylemek mümkün oluyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde sosyal yaşam alanları da bulunuyor.

İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurtları

İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Kesintisiz internet
  • Kesintisiz sıcak su
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İzmir Köşk Özel Kız Öğrenci Yurdu, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi hitap etmektedir.