İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurtları

Açık terası buluna öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurdu, misafirlerine konforlu bir konaklama olanağı vaat ediyor. Özellikle güvenlik konusunda iddialı bir yurt olan İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda huzurlu bir konaklama olanağı olarak karşımıza çıkıyor.

İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurtları

Özellikle güvenlik konusunda dikkatli olan yurt işletmesi giriş ve çıkışları sürekli olarak kontrol altında tutmaktadır. Ayrıca yurt işletmesi öğrencilerin güvenliği için özel güvenlik kamerası ile özel güvenlik görevlisini kesintisiz olarak bulundurmaktadır. Yine yurt işletmesinde olası yangın durumuna karşı da gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Odalarda buzdolabı bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda güvenli bir konaklama hizmeti sunuyor. Açık büfe olanağının bulunduğu yurt işletmesinde öğrenciler için öğün yemekleri de bulunuyor. Ayrıca yurt işletmesinde öğrenciler için kesintisiz internet olanağı da bulunuyor.

İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Spor salonu ve etüt salonları
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği
  • Tek kişilik ortopedik yatak

İstanbul Bilge Özel Kız Öğrenci Yurdu, Galatasaray Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Işık Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesine hitap etmektedir.