İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Ulaşım kolaylığı sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurdu, giriş ve çıkışları da kontrollü olarak düzenliyor. Ayrıca yurt işletmesinde hem özel güvenlik görevlisi hem de özel güvenlik kameraları 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak hizmet sunuyor.

İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurdu, olası yangın riskine karşı güvenli bir tahliye işleminin yapılabilmesi için yangın merdiveni bulunduruyor. Profesyonel bir konaklama olanağını sunabilen öğrenci yurdunun, su ve elektrik kesintilerine karşı gerekli tedbirleri aldığını söylemek de mümkün oluyor. Ayrıca yurt işletmesinde hem yangın alarm sistemi hem de duman dedektörleri de aktif tutuluyor.

İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Spor salonu bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurdu, konforlu bir konaklamanın da adresi konumunda yer alıyor. Kesintisi olarak sıcak su olanağını sunabilen öğrenci yurdunun aynı zamanda kesintisiz olarak internet olanağına sahip olduğunu söylemek de mümkün oluyor.

İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurtları

İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Öğrencilere özel etüt salonları
  • Sosyal yaşam alanları
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

İstanbul Feriköy Özel Erkek Öğrenci Yurdu, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi,  Beykent Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, İstanbul Bilim Üniversitesi,  Nişantaşı Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesine hitap etmektedir.