Bahçelievler Özel Elit Kız Öğrenci Yurtları

Bahçelievler Özel Elit Kız Öğrenci Yurtları

Güler yüzlü bir konaklama olanağına sahip olan öğrenci yurtları arasında bulunan Bahçelievler Özel Elit Kız Yurdu, aynı zamanda konforlu bir konaklama olanağı da sunuyor. Tam bir aile ortamı sunabilen yurt işletmesinin güvenlik noktasında da etkili bir hizmeti sunduğunu söylemek mümkün oluyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde profesyonel bir konaklama hizmeti de sunuluyor.

Bahçelievler Özel Elit Kız Öğrenci Yurtları

Bahçelievler Özel Elit Kız Yurdu güvenlik amaçlı olarak kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisi bulunduruyor. Giriş ve çıkışların kontrollü olarak yapıldığı yurt işletmesinde kesintisiz olarak özel güvenlik kameralarının da hizmet sunduğunu söylemek mümkün oluyor.

Bahçelievler Özel Elit Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Konforlu bir konaklama olanağına sahip olan öğrenci yurtları arasında bulunan Bahçelievler Özel Elit Kız Yurdu, huzurlu bir konaklama olanağı da sunuyor. Açık büfe kahvaltı olanağının bulunduğu yurt işletmesinde öğün yemekleri de bulunuyor. Ayrıca yurt işletmesinde su ve elektrik kesintilerine karşı da gerekli tedbirler de alınıyor.

Bahçelievler Özel Elit Kız Öğrenci Yurtları

Bahçelievler Özel Elit Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Özel etüt salonları
  • Spor salonu
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

Bahçelievler Özel Elit Kız Yurdu, İstinye Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Medipol Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi ve Yeni Yüzyıl Üniversitesine hitap etmektedir.