İstanbul Kadıköy Işıksaçan Öğrenci Yurtlar

İstanbul Kadıköy Işıksaçan Öğrenci Yurtlar

İstanbul Kadıköy bölgesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Kadıköy Işıksaçan Apartmanı, güvenlik konusuna da özel önem veriyor. Elbette ki yurt işletmesinin güvenlik için giriş ve çıkışları kontrollü olarak yaptığı bilinmektedir. Ayrıca yurt işletmesinde 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisi de bulunmaktadır.

İstanbul Kadıköy Işıksaçan Öğrenci Yurtlar

7/24 kesintisiz olarak güvenlik kameralarının aktif olduğu İstanbul Kadıköy Işıksaçan Apartmanı, aynı zamanda yangın durumuna karşı da gerekli tedbirleri almış durumdadır. Bu kapsamda yurt işletmesinde hem yangın merdiveni hem yangın alarm sistemi hem de duman dedektörleri de bulunmaktadır.

İstanbul Kadıköy Işıksaçan Öğrenci Yurtları Olanakları

Odalarda mini buzdolabı bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Kadıköy Işıksaçan Apartmanı, konfor noktasında da başarılı bir yurt işletmesidir. Kesintisiz olarak kablosuz internet olanağına sahip olan yurt işletmesinin aynı zamanda kesintisiz olarak sıcak su olanağına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

İstanbul Kadıköy Işıksaçan Öğrenci Yurtlar

İstanbul Kadıköy Işıksaçan Apartmanı Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Spor salonu ve sosyal yaşam alanları
  • Odalarda TV ve kesintisiz internet
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği

İstanbul Kadıköy Işıksaçan Apartmanı, Boğaziçi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesine hitap etmektedir.