Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Yurtları

Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Yurtları

İstanbul Beşiktaş bölgesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Apart, aynı zamanda profesyonel bir şekilde hizmet sunan bir öğrenci yurdu olarak karşımıza çıkıyor. Kaliteli ve güvenli bir konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurdunun aynı zamanda konforlu bir konaklama olanağını sunabildiğini de rahatlıkla söyleyebiliriz.

Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Yurtları

Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Apart 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisinin bulunduğu bir öğrenci yurdu olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde giriş ve çıkışlar da kontrol altında tutuluyor. Yine yurt işletmesinde kesintisiz olarak özel güvenlik kamerasının da hizmet sunduğunu söylemek mümkün oluyor.

Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Yurtları Olanakları

Çok sayıda önemli olanağa sahip öğrenci yurtları arasında yer alan Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Apart aynı zamanda konforlu bir konaklama olanağı sunabiliyor. Elbette ki 5 yıldızlı otel konforunda konaklama hizmeti sunan öğrenci yurdu işletmesinin tam anlamıyla profesyonel bir şekilde hizmet sunduğunu söyleyebiliriz.

Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Yurtları

Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Apart Özellikleri

  • Spor salonu
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği
  • Tek kişilik ortopedik yatak

Beşiktaş Republika Acedemic Öğrenci Apart, Boğaziçi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesine hitap etmektedir.