İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Yurtları

İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Yurtları

Güvenli bir konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Apart, aynı zamanda profesyonel bir yurt işletmesidir. Güvenlik konusuna özel önem veren yurt işletmesinde öğrenci giriş ve çıkışları da kontrollü olarak yapılmaktadır. Yine öğrenci yurdunun tam anlamıyla huzurlu bir konaklama olanağını sunduğunu söyleyebiliriz.

İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Yurtları

İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Apart güvenlik amaçlı olarak özel güvenlik kameralarını kesintisiz olarak aktif tutmaktadır. Yine yurt işletmesinde özel güvenlik görevlisi de kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır. Olası yangın riskine karşı da yurt işletmesinde hem yangın merdiveni hem duman dedektörleri hem de yangın alarm sistemi de bulunmaktadır.

İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Yurtları Olanakları

7/24 kesintisiz internet bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Apart, aynı zamanda odalar da TV hizmeti de sunmaktadır. Odalarda mini buz dolabı bulunan öğrenci yurdunda açık teras da bulunmaktadır. Yine öğrenci yurdunda öğrencileri için kantin işletmesi de mevcut durumdadır.

İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Yurtları

İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Apart Özellikleri

  • Öğrencilere özel etüt salonları
  • Sosyal yaşam alanları
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

İstanbul Konak Çırağan Öğrenci Apart İstanbul Kent Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve MEF Üniversitesine hitap etmektedir.