Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurtları

Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurtları

Huzurlu ve güvenli bir konaklama olanağı sunabilen öğrenci yurtları arasında bulunan Isparta Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu, 7 gün 24 saat süreyle özel güvenlik görevlisi bulunduruyor. Bununla birlikte yurt işletmesinde hem güvenlik kameraları bulunuyor hem de acil durumlar için gerekli tedbirler de alınmış durumda bulunuyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurtları

Giriş ve çıkışların kontrol altında olduğu Isparta Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu, aynı zamanda acil durumlar için de yangın merdiveni bulunduruyor. Yangın durumunda kullanılmak üzere yurt işletmesinde hem yangın alarm sistemi hem de duman dedektörleri de aktif bir şekilde bulunduruluyor. Ayrıca yurt işletmesinde su ve elektrik kesintileri için de gerekli tedbirlerin alındığını söylemek mümkün oluyor.

Isparta Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Kablosuz internet olanağı bulunan öğrenci yurtları arasında bulunan Isparta Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu, spor salonu da bulundurmaktadır. Ayrıca açık büfe kahvaltı olanağının bulunduğu yurt işletmesinde sosyal yaşam alanları da mevcut durumdadır. Bununla birlikte yurt işletmesinde öğrencilerin ders çalışmaları için etüt salonlar da mevcut durumdadır.

Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurtları

Isparta Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Açık büfe kahvaltı
  • Odalarda mini buzdolabı
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

Isparta Türkiye Diyanet Vakfı Kız Öğrenci Yurdu Süleyman Demirel Üniversitesine hitap etmektedir.