Giresun Safkad Erkek Öğrenci Yurtları

Giresun Safkad Erkek Öğrenci Yurtları

Giresun Tirabolu bölgesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan Giresun Safkad Erkek Öğrenci Pansiyonu, özellikle güvenlik konusuna önem veriyor. Bundan dolayı yurt işletmesinde giriş ve çıkışlar kontrollü olarak yapılıyor. Ayrıca yurt işletmesinde hem özel güvenlik görevlisi hem de özel güvenlik kameraları aktif olarak hizmet sunuyor.

Giresun Safkad Erkek Öğrenci Yurtları

Acil durumlar için gerekli tedbirlerin alındığı Giresun Safkad Erkek Öğrenci Pansiyonu, hem yangın riski için hem de diğer riski durumlar için gerekli tedbirler de alınmış durumdadır. Yurt işletmesinde yangın durumunda kullanılmak üzere yangın merdiveni bulunmaktadır. Yine yurt işletmesinde hem yangın alarm sistemi hem de duman dedektörleri de aktif durumda tutulmaktadır.

Giresun Safkad Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Kablosuz internet olanağına sahip öğrenci yurtları arasında bulunan Giresun Safkad Erkek Öğrenci Pansiyonu, öğrenciler için kesintisiz olarak sıcak su olanağına da sahiptir. Odalarda banyo ve tuvalet bulunan yurt işletmesinde, öğrencilerin huzurlu ve rahat bir şekilde ders çalışmalarını için etüt salonları da bulundurmaktadır.

Giresun Safkad Erkek Öğrenci Yurtları

Giresun Safkad Erkek Öğrenci Pansiyonu Özellikleri

  • Öğrencilerin eşyalarını koyması için özel giysi dolabı
  • Kitapları yerleştirmek için bir kitaplık
  • Her öğrenci için ayrı ders çalışma masa sandalyesi
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Her odanın içinde bir tuvalet ve banyo
  • Haftanın belirli günleri detaylı oda ve ortak kullanım alanı temizliği

Giresun Safkad Erkek Öğrenci Pansiyonu Giresun Üniversitesine hitap etmektedir.