Düzce Çakıl Öğrenci Yurtları

Düzce Çakıl Öğrenci Yurtları

Düzce Akçakoca ilçesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Düzce Çakıl Apart aynı zamanda güvenliği ön plana çıkartan bir yurt işletmesidir. Giriş ve çıkışların kontrol altında olduğu öğrenci yurdunun tam anlamıyla güvenli bir hizmeti sunabildiğini de rahatlıkla ifade edebiliriz. Yurt bünyesinde hem özel güvenlik kameraları hem de özel güvenlik görevlisi mevcut durumdadır.

Düzce Çakıl Öğrenci Yurtları

Düzce Çakıl Apart 24 saat kesintisiz bir şekilde güvenlik kameralarının hizmet sunduğu bir yurt işletmesidir. Özellikle acil durumlar için gerekli tedbirleri almak noktasında oldukça başarılı bir işletmedir. Bununla birlikte yurt işletmesinde hem acil çıkış merdiveni yani yangın merdiveni hem de yangın alarm sistemi yurt bünyesinde mevcuttur.

Düzce Çakıl Öğrenci Yurtları Olanakları

Odalarda banyo ve tuvalet bulunan öğrenci yurtları arasında yer alan Düzce Çakıl Apart  aynı zamanda odalarda kesintisiz sıcak su olanağına da sahiptir. Aynı zamanda yurt işletmesinde açık büfe kahvaltı olanağı da mevcut durumdadır. Ayrıca yurt işletmesinde spor salonuyla birlikte özel sosyal alanlar da mevcut durumdadır.

Düzce Çakıl Öğrenci Yurtları

Düzce Çakıl Apart Özellikler

  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrencilere ait masa ve sandalye
  • Ortopedik özelliğe sahip tek kişilik baza yatak
  • Kitaplık ve öğrencilere özel etüt salonları
  • Genel kullanım alanlarında ve odalarda sıcak su
  • Odalarda ve genel alanlarda periyodik temizlik

Düzce Çakıl Apart Düzce Üniversitesine hitap etmektedir.