Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Denizli kent merkezinde yer alan öğrenci yurtları arasında bulunan Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurdu tam anlamıyla konforlu bir konaklama imkanını misafirlerine sunmaktadır. Yurt işletmesinde giriş ve çıkışlar kontrol altında tutulduğu gibi söz konusu yurt işletmesinde kesintisiz olarak özel güvenlik görevlisi de mevcut durumdadır.

Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurdu 7 gün 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik kameralarının hizmet sunduğu bir yurt olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca yurt işletmesinde olası su kesintileri için yedek su deposu da bulunduruluyor. Bununla birlikte yurt bünyesinde olası elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere jeneratör cihazı da mevcut durumdadır. Elbette ki yurt işletmesinde olası yangın riskine karşı da gerekli tedbirler alınmış durumdadır.

Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanları

Misafirlerine açık büfe olanağı sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurdu, tam anlamıyla konforlu bir konaklama hizmeti sunuyor. Elbette ki yurt işletmesinde hem öğün yemekleri hem de kantin işletmesi öğrencilere hizmet sunuyor. Ayrıca yurt bünyesinde açık teras alanı da öğrencilere konforlu bir hizmet sunuyor.

Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Öğrencilere özel etüt salonları
  • Sosyal yaşam alanları
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Her öğrenciye özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

Denizli Ata Özel Erkek Öğrenci Yurdu; Pamukkale Üniversitesine hitap etmektedir.