Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Konforlu bir konaklama olanağı sunmak noktasında başarılı olan öğrenci yurtları arasında bulunan Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurdu, güvenlik konusuna da dikkat etmektedir. Yurt işletmesinde öğrencilerin güvenliği için özel güvenlik kameraları kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır. Bununla birlikte yurt işletmesinde öğrencilerin güvenliği için özel güvenlik görevlisi de kesintisiz olarak hizmet sunmaktadır.

Giriş ve çıkışların kontrol altında olduğu Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurdunun aynı zamanda acil durumlar için gerekli tedbirleri aldığını söyleyebiliriz. Bu kapsamda yurt işletmesinin özellikle yangın ihtimaline karşı duman dedektörleri ile yangın alarm sistemlerini bulundurduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte yurt işletmesinde öğrencilerin olası acil durumlarda rahat dışarı çıkmaları için acil yangın merdiveni de mevcuttur.

Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Alternatif olanakları oldukça fazla olan öğrenci yurtları arasında yer alan Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurdu, odalarda buzdolabı hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca yurt işletmesinde hem çizim odası hem de özel etüt salonları bulunmaktadır. Bununla birlikte açık büfe kahvaltı olanağı da yurt işletmesinde mevcut durumdadır.

Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Spor salonu
  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Her öğrenci için masa ve sandalye
  • Odalarda TV ve Buzdolabı
  • Öğrenciler için masa ve sandalye
  • Periyodik oda temizliği ve diğer alanların temizliği
  • Tek kişilik ortopedik yatak

Denizli 29 Ekim Özel Erkek Öğrenci Yurdu; Pamukkale Üniversitesine hitap etmektedir.