Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Yurtları

Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Yurtları

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yer alan öğrenci yurtları arasında bulunan Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Apartı, profesyonel bir konaklama hizmetini misafirlerine sunmaktadır. Giriş ve çıkışların sürekli olarak kontrol altında tutulduğu yurt işletmesinde öğrencilerin güvenliği için özel güvenlik görevlisi de bulunmaktadır.

Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Yurtları

Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Apartı, 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde hizmet sunan özel güvenlik kameralarıyla donatılmıştır. Bundan dolayı özellikle güvenli bir şekilde hizmet sunmak konusunda çok iddialı olan yurt işletmesinin yangın riskine karşı da gerekli önlemleri aldığı bilinmektedir. Bu kapsamda yurt işletmesinde hem yangın merdiveni hem de yangın alarm sistemleri de mevcut durumdadır.

Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Yurtları Olanakları

Alternatifi bol olanaklar sunabilen öğrenci yurtları arasında yer alan Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Apartı, kesintisiz olarak sıcak su olanağına sahiptir. Ayrıca işletme bünyesinde kesintisiz olarak internet de mevcut durumdadır. Yine spor salonu ve sosyal alanlar da yurt işletmesinde mevcut durumdadır.  Öğrenciler açısından konforlu bir konaklama hizmeti sunabilen yurt işletmesinin güvenli bir hizmetin de adresi konumunda yer aldığını söyleyebiliriz.

Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Yurtları

Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Apartı Özellikleri

  • Öğrencilere özel masa, sandalye
  • Öğrenciler için giysi dolabı ve kitaplık
  • Ortopedik yatak
  • Kesintisiz sıcak su
  • Kesintisiz internet
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Odaların ve diğer yaşam alanlarının periyodik temizliği

Balıkesir Bandırma Güler Öğrenci Apartı;  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ne hitap etmektedir.