Antalya Yurdum Kız Öğrenci Yurtları

Antalya Yurdum Kız Öğrenci Yurtları

Antalya merkezde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan Antalya Yurdum Kız Öğrenci Apartı, 24 saat süreyle kesintisiz olarak özel güvenlik hizmetini konuklarına sunuyor. Bununla birlikte giriş ve çıkışların sürekli kontrol altında olduğu yurt işletmesinde özel güvenlik kameraları da bulunuyor. Bundan dolayı söz konusu yurt işletmesinin güvenli bir konaklama hizmetini sunabildiğini söylemek de mümkün oluyor.

Antalya Yurdum Kız Öğrenci Yurtları

Antalya Yurdum Kız Öğrenci Apartı, acil durumlarda tahliyelerin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için yangın merdiveni de bulunan bir işletme olarak karşımıza çıkıyor. Yine yurt işletmesinde duman dedektörleriyle yangın alarm sisteminin bulunduğu da biliniyor. Yine yurt bünyesinde olası su ve elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere yedek su deposu ile jeneratör cihazı da bulunmaktadır.

Antalya Yurdum Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Sınırsız internet olanağına sahip olan öğrenci yurtları arasında yer alan Antalya Yurdum Kız Öğrenci Apartı, odalarda TV hizmetini misafirlerine sunabiliyor. Açık büfe kahvaltı olanağı bulunan yurt işletmesinde öğün yemekleri de bulunuyor. Ayrıca yurt işletmesinde öğrencilerin rahat bir ortamda ders çalışmalarını mümkün kılan etüt salonları da yer alıyor.

Antalya Yurdum Kız Öğrenci Yurtları

Antalya Yurdum Kız Öğrenci Apartı Özellikleri

  • Her öğrenci için özel giysi dolabı
  • Öğrenciler için kitaplık
  • Öğrenciler için masa sandalye
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Oda içerisinde tuvalet ve banyo
  • Detaylı oda ve ortak kullanım alanı temizliği

Antalya Yurdum Kız Öğrenci Apartı; Antalya Bilim Üniversitesi, Antalya Akev Üniversitesi ve Akdeniz Üniversitesi’ne hitap etmektedir.