Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Ankara Balgat bölgesinde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurdu, güvenli bir konaklama hizmetinin adresi konumunda yer almaktadır. Yurt işletmesinde öğrencilerin güvenli bir şekilde konaklamaları için hem özel güvenlik görevlisi hem de güvenlik kameraları bulunmaktadır.

Öğrenci Yurtları

Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurdu, olası yangın riskine karşı tüm önlemlerin alınmış olduğu bir yurt işletmesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kapsamda yurt bünyesinde hem yangın alarm sistemi hem duman dedektörü hem de yangın merdiveni bulunmaktadır. Yine yurt bünyesinde su ve elektrik kesintilerinde kullanılmak üzere su deposu ile jeneratör cihazı da bulunmaktadır.

Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurtları Olanakları

Öğrenciler açısından konforlu bir şekilde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında yer alan Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurdu, 1, 2, 3 kişilik odalarıyla misafirlerine hizmet sunmaktadır. Yine yurt işletmesinde talebe göre 4 ve 5 kişilik odalar da bulunmaktadır. Ayrıca yurt işletmesinde otoparkın yanı sıra ders çalışabilmeleri için öğrencilere özel etüt salonları da bulunmaktadır.

Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurtları

Ardıçlar Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Kişiye özel banyo
  • 7/24 kesintisiz sıcak su
  • Öğrencilerin ders çalışabileceği etüt salonları
  • Çamaşır ve ütü hizmeti
  • Kesintisiz internet
  • Tek kişilik ortopedik baza yatak
  • Odaların ve genel yaşam alanlarının periyodik temizliği

Balgat Özel Erkek Öğrenci Yurdu; Ufuk Üniversitesi, Türk Hava Kurumu Üniversitesi, TOBB Ekonomi Ve Teknoloji Üniversitesi, TED Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi,  Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’ne hitap etmektedir.