Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurtları

Profesyonel bir şekilde hizmet sunan öğrenci yurtları arasında bulunan Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, Ankara merkezde bulunmaktadır. Öğrenciler için güvenlik konusunda tüm önlemlerin alındığı yurt işletmesinde özel güvenlik görevlisi de bulunmaktadır. Ayrıca yurt binasının iç ve dış kısımlarının kesintisiz bir şekilde güvenlik kameralarıyla kontrol edildiğini söyleyebiliriz.

Öğrenci Yurtları

Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, acil durumlarda kullanılmak üzere yangın alarm sistemi, yangın merdiveni ile duman dedektörlerine de sahiptir. Ayrıca öğrencilerin olası su ve elektrik kesintilerinin olumsuz şartlarından etkilenmemeleri için yurt binasında yedek su deposu ile jeneratör cihazı da bulunmaktadır.

Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurtları Olanakları

Öğrencilere alternatifi bol olan olanaklar sunabilen öğrenci yurtları arasında bulunan Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, konforlu bir hizmetin adresi konumunda yer almaktadır. Öğrenciler için özel çizim odasının bulunduğun yurt işletmesinde öğrencilerin rahat bir şekilde ders çalışabilmeleri için özel etüt salonları da bulunmaktadır. Yine yurt işletmesinde öğrenciler için sosyal alanlar da mevcut durumdadır.

Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurtları

Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu Özellikleri

  • Öğrenciler için çizim odası
  • Spor salonu
  • Odalarda banyo ve tuvalet
  • Kesintisiz sıcak su
  • Kesintisiz internet
  • Ortopedik yatak
  • Odaların ve diğer ortak yaşam alanlarının periyodik temizliği

Ankara Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu; Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi’ne hitap etmektedir.